Deerhunter Collectie

Het merk Deerhunter Clothing geeft je de middelen die je nodig hebt om comfortabel, warm en droog te blijven in het veld, ongeacht je jachtervaring of -expertise.

De technologische vooruitgang maakt hun producten tot de perfecte mix van functionaliteit en functionaliteit. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar en kunnen alles aan waar je ze mee confronteert. Hun producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn ontworpen om hard te werken en jarenlang betrouwbaar te blijven.

De kleding is ontworpen voor alle buitenactiviteiten, zoals jagen, schieten en kamperen. Het bedrijf biedt een breed scala aan jachtkleding, waaronder jachtbroeken, schietjassen en outdoorshirts.

De Deerhunter jassen en broeken zijn gemaakt met het exclusieve Deer-Tex® membraan van het bedrijf. Deze laag is niet alleen volledig waterdicht, maar ook geïsoleerd en, het allerbelangrijkste, het is ontworpen om geruisloos te zijn, waardoor het een essentieel onderdeel is van elke jachtoutfit.

De kwaliteit van Deerhunter schietkleding is nergens duidelijker dan in hun benoeming in 2009 om Hare Majesteit de Deense Koningin en het Koninklijk Huis te voorzien van hoogwaardige outdoorkleding. En het is niet moeilijk om te zien waarom: hun functionele kleding is rigoureus getest in verschillende klimaten, extreme omstandigheden, omgevingen en terreinen om constant uitstekende prestaties tijdens de jacht te garanderen.

Geniet van het gemak van moderne technologie zonder in te boeten aan kwaliteit en prestaties.

44 producten

Item 1-28 van 44 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-28 van 44 in totaal item(s)