Aigle Collectie

Aigle laarzen zijn erg populair onder jagers en outdoor liefhebbers. Aigle is een Frans merk net als Le Chameau dat al decennia lang laarzen maakt van hoogwaardig natuurrubber. Aigle regenlaarzen hebben een uitstekendede prijs/kwaliteit verhouding. Of u nou uren door ruig terrein loopt tijdens de jacht, of een stevige laars zoekt voor werkzaamheden rond het huis en in de moestuin, met Aigle laarzen zit u goed. In het model PARCOURS wat wij voeren wordt geen onderscheid gemaakt tussen heren laarzen en dames laarzen, ze zijn allemaal unisex. Dankzij de dempende werking van de zool lopen Aigle laarzen heerlijk. Eenmaal aan uw voeten wilt u niet meer anders!

Aigle rubberlaarzen

Aigle maakt al sinds 1853 regenlaarzen voor dames & heren. Ze begonnen als merk voor jagers en vissers, en het is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk. Aigle regenlaarzen zijn dan ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Gekleurde laarzen zijn een leuke aanvulling maar de gemiddelde outdoor liefhebber wordt toch enthousiaster van een stevige bruine of groene laars. Gelukkig is Aigle ook deze regenlaarzen blijven maken!

Aigle jachtlaarzen

Onze Aigle Parcours Jachtlaarzen zijn robuust en hebben een hoog draagcomfort ze onderscheiden zich o.a door het dempende materiaal in de zool. Hierdoor kunt u uren door ruig terrein wandelen zonder last te krijgen van vermoeide voeten. Daarnaast houdt de schacht van natuurrubber uw enkels warm en droog. Maak de jachtlaarzen na het dragen schoon met milde zeep en laat ze rustig drogen, zo blijft het rubber zijn elasticiteit behouden en heeft u er jaren plezier van.

3 producten

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)