Winkel de Bokkesprong Oostwoud

Waar de stad eindigt, begint het buitenleven

Met deze slogan nodigen wij u uit om bij LIFESTYLE- en BUITENWINKEL DE BOKKESPRONG te komen proeven van het echte landelijke leven!

Een groot deel van onze collectie vind u op de website maar om het echte country-lifestyle sfeertje te proeven komt u natuurlijk naar onze winkel tegenover het kerkje in Oostwoud. Als liefhebber v/h Engelse landleven, de natuur, jacht, wandelen en outdoor activiteiten voelt u zich meteen thuis! Wij bieden u een mooie collectie landelijke kleding en laarzen maar verliezen daarbij ook de mode en trends niet uit het oog. Ook voor sfeervolle woondecoraties kunt u bij ons terecht.

Oostwoud is een typisch West-fries dorpje met prachtige vergezichten, veel groen en een landelijk karakter. Je kunt hier nog heerlijk fietsen, wandelen, varen en toeren met de auto of motor. De Bokkesprong is bijv. ook aangesloten bij de Westfriese winkeltjes waar u ook een leuke gratis routekaart vind. Dus ook als u wat verder woont is een bezoek een ritje waard! U krijgt natuurlijk een heerlijk kopje verse koffie of thee. U kunt voor de deur parkeren!

Teun en Karin Hart - de Bokkesprong Oostwoud

FYSIEKE WINKEL

De Bokkesprong opende in 2004 voor het eerst haar deuren in het Westfriese en pittoreske Oostwoud. Doordat wij regelmatig op fairs en evenementen door heel Nederland staan is de Bokkesprong inmiddels een begrip in Nederland. Service en een eerlijk advies is waar wij voor staan. Mijn naam is Karin en beheer de webshop en de bestellingen. Bij telefonische vragen krijgt u altijd mij of mijn man Teun aan de lijn. En komt u naar onze winkel dan is daar altijd een van ons voor een persoonlijk advies. Ook van onze 3 lieve vrolijke hondenvrienden krijgt u een warme begroeting! Chess is onze zwarte Labrador Retriever en Chess is mijn man Teun zijn jachtmaatje. Teun (ja ook een Teun en heel verwarrend!) en Barrel zijn onze innemende maar natuurlijk eigenwijze Standaard ruwhaarteckels waar we niet mee werken maar wel veel mee lopen.

ONZE WEBSHOP

Alle artikelen die u via onze webshop besteld boven de €50,- worden gratis in Nederland verzonden! 

Graag tot ziens,

Teun & Karin Hart

Enkele exclusieve merken die u bij ons kunt verwachten:

Aigle

Baleno

Barbour

Bear design

Deerhunter

Dubarry

Emma Bridgewater

Fenella Smith

Fjällräven

Goodwin Anderson

Harold's

Hatland

Hunter

Ireland's Eye

Jack Murphy

John Hanly & Co.

John Partridge

Lang

Le Chameau

Magee

Maremmano

Mars & More

Muck Boot Company

Pimpernel

Oleana

Sally Mitchell fine arts

Seeland

Shooterking

Stetson

Swedteam

Turner Richards

Ulster Weavers

Vedoneire

West End Knitwear

William Lockie