Waar de stad eindigt, begint het buitenleven

Met deze slogan nodigen wij u uit om bij LIFESTYLE- en BUITENWINKEL DE BOKKESPRONG te komen proeven van het echte landelijke leven!

Een groot deel van onze collectie vind u op de website maar om het echte country-lifestyle sfeertje te proeven komt u natuurlijk naar onze winkel tegenover het kerkje in Oostwoud. Als liefhebber v/h Engelse landleven, de natuur, jacht, wandelen en outdoor activiteiten voelt u zich meteen thuis! Wij bieden u een mooie collectie landelijke kleding en laarzen maar verliezen daarbij ook de mode en trends niet uit het oog. Ook voor sfeervolle woondecoraties kunt u bij ons terecht.

Oostwoud is een typisch West-fries dorpje met prachtige vergezichten, veel groen en een landelijk karakter. Je kunt hier nog heerlijk fietsen, wandelen, varen en toeren met de auto of motor. Dus ook als u wat verder woont is een bezoek een ritje waard! U krijgt natuurlijk een heerlijk kopje verse koffie of thee. Onze winkel vind u tegenover de kerk van oostwoud en u kunt voor de deur parkeren!

FYSIEKE WINKEL

De Bokkesprong opende in 2004 voor het eerst haar deuren in het Westfriese en pittoreske Oostwoud. Doordat wij regelmatig op fairs en evenementen door heel Nederland staan is de Bokkesprong inmiddels een begrip in Nederland. Service en een eerlijk advies is waar wij voor staan. Mijn naam is Karin en ik beheer de webshop en de bestellingen. Bij telefonische vragen krijgt u altijd mij of mijn man Teun aan de lijn. En komt u naar onze winkel dan is daar altijd een van ons voor een persoonlijk advies. Ook van onze lieve vrolijke hondenvrienden krijgt u een warme begroeting!

ONZE WEBSHOP

Alle artikelen die u via onze webshop besteld boven de €50,- worden gratis in Nederland verzonden! 

Graag tot ziens,

Teun & Karin Hart