Ruilen en Retourneren

Wij willen graag dat u met uw aankopen van de Bokkesprong tevreden bent. Toch niet tevreden over uw bestelling?

  • Binnen 14 dagen kunt u een artikel retourneren. 
  • Aanbiedingen kunnen niet teruggestuurd of geruild worden

Heeft het artikel sporen van gebruik is het vervuild, beschadigd of is het artikel speciaal voor u op maat gemaakt of besteld of het hoort niet tot het reguliere assortiment van de Bokkesprong? Deze artikelen kunnen helaas niet retour gestuurd worden.

Uiteraard kunt u kleding of schoeisel wel eerst passen. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zowel binnen als buiten Nederland betaalt u zelf. Heeft u door onze schuld een verkeerd artikel ontvangen dan betalen wij u de verzendkosten uiteraard terug.

Op welke wijze kunt u uw artikelen retourneren en/of ruilen?

Verpak het artikel of de artikelen met originele labels en de RETOURBON in een stevige verpakking bij voorkeur de originele verpakking. Zendingen zonder retourbon worden niet geaccepteerd. Stuur het pakket naar dit retour adres:

De Bokkesprong
Oosteinde 45
1678 HR Oostwoud

Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Wij adviseren u om het pakket met een handtekening bij ontvangst (Zeker Pakket TNT Post) te verzenden. U bent aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Bewaar het afgiftebewijs dus goed. Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, krijgt u ter bevestiging een e-mail bericht. Als u ons hierna u bank rekeningnummer en de te naam stelling hiervan via e-mail geeft, storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. Heeft u via iDeal of creditcard betaald, dan storten wij u het aankoopbedrag terug via de door u gekozen betaalmethode. Heeft u met Visa of Mastercard betaald, dan wordt het aankoopbedrag minus de kosten voor creditcardbetalingen aan u teruggestort.

De Bokkesprong vergoedt geen verzendkosten voor retourzendingen.

Bij vragen kunt u ons mailen: info@debokkesprong.com of telefonisch bereiken op: 0031(0)229 201047

Wij zijn op de volgende dagen bereikbaar:

Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00

U heeft een verkeerd artikel ontvangen?

Wij verwerken uw bestelling met zorg. Toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld? Neem contact met ons op via info@debokkesprong.com of telefonisch op 0031(0)229 201047. Wij zorgen dat u kosteloos het goede artikel of geld terug ontvangt.

Heb ik garantie op een artikel?

Heeft het product een mankement binnen 3 maanden of na de fabrieksgarantie dan heeft u recht op gratis herstel of vervanging. Gaat uw artikel buiten de garantieperiode onverwachts kapot, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Is uw aankoop al lang in gebruik of verlengt de reparatie de levensduur aanzienlijk dan kunnen wij een bijdrage in de kosten vragen. Neemt u contact met ons op voordat u het artikel retour stuurt: info@debokkesprong.com of telefonisch: 0031(0)229 201047. In onze Ruil- en retourservice (hierboven) vind u alle informatie.