Ruil & Retourservice

Wij willen graag dat u met uw aankopen van de Bokkesprong 100% tevreden bent. Toch niet tevreden over uw bestelling?

  • Binnen 14 dagen kunt u een artikel retourneren. 
  • Aanbiedingen kunnen niet teruggestuurd of geruild worden

Heeft het artikel sporen van gebruik is het vervuild, beschadigd of is het artikel speciaal voor u op maat gemaakt of besteld of het hoort niet tot het reguliere assortiment van de Bokkesprong? Deze artikelen kunnen helaas niet retour gestuurd worden.

Uiteraard kunt u kleding of schoeisel wel eerst passen. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zowel binnen als buiten Nederland betaalt u zelf. Heeft u door onze schuld een verkeerd artikel ontvangen dan betalen wij u de verzendkosten uiteraard terug.

Bij schoenen of laarzen die niet goed passen, kunt u contact opnemen via info@debokkesprong.com of 0229 201047.
Wij kunnen u helpen met het zoeken naar een oplossing of alternatief.

Op welke wijze kunt u uw artikelen retourneren en/of ruilen?

Voor een retourzending kunt u een retourformulier aanmaken en deze toevoegen aan het pakket. U mag ook de pakbon toevoegen aan het pakket i.p.v. een retourformulier aanmaken.

De retourzending stuurt u naar:

De Bokkesprong, Oosteinde 45, 1678 HR Oostwoud

Verpak het artikel of de artikelen met originele labels in een stevige verpakking bij voorkeur de originele verpakking. 

Let op: Retourzendingen zijn voor rekening en risico van de koper.

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, ontvangt u ter bevestiging een e-mail bericht. Heeft u via iDeal of creditcard betaald, dan storten wij u het aankoopbedrag terug via de door u gekozen betaalmethode. Heeft u met Visa of Mastercard betaald, dan wordt het aankoopbedrag minus de kosten voor creditcardbetalingen aan u teruggestort.

De Bokkesprong vergoedt geen verzendkosten voor retourzendingen.

Bij vragen kunt u ons mailen: info@debokkesprong.com of bellen: 0031(0)229 201 047

Wij zijn op de volgende dagen bereikbaar:

Woensdag - Zaterdag: 10.00 – 17.00

U heeft een verkeerd artikel ontvangen?

Wij verwerken uw bestelling met zorg. Toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld? Houd uw ordernummer bij de hand en neem direct contact met ons op: info@debokkesprong.com of 0031(0)229 201047. Wij zorgen dat u kosteloos het goede artikel of geld terug ontvangt.

Heb ik garantie op een artikel?

Heeft het product een mankement binnen 3 maanden of na de fabrieksgarantie dan heeft u recht op gratis herstel of vervanging. Gaat uw artikel buiten de garantieperiode onverwachts kapot, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Is uw aankoop al lang in gebruik of verlengt de reparatie de levensduur aanzienlijk dan kunnen wij een bijdrage in de kosten vragen. Neemt u contact met ons op voordat u het artikel retour stuurt: info@debokkesprong.com of telefonisch: 0031(0)229 201 047. In onze Ruil- en retourservice (hierboven) vind u alle informatie.