Spaar nu voor gratis hondenvoer!

Gepubliceerd: 17-11-2017 10:55:58
Categorieën: tips

Spaar nu voor gratis hondenvoer!

Nieuw bij ons is de Speciale klantenkaart. U krijgt bij iedere aankoop van een zak hondenbrokken van Hubertus Gold of ImperialFood een stempel. 1 zak voeding gratis bij inlevering van een volle spaarkaart met 10 stempels. Dit is alleen geldig in de winkel en bij levering door onszelf bij u aan de deur wanneer besteld en betaald in de webshop. Uw spaarkaart ligt klaar in de winkel!

Extra Service: Bezorging door ons gratis binnen 15 km regio Oostwoud en op afspraak!

Hubertus Gold Voeding voor jachthonden

Het merk Hubertus Gold werd enkele jaren geleden ontwikkeld in Noord Duitsland door jagers als Premium voer voor jachthonden. Vandaar ook de naam Hubertus Gold, omdat St. Hubertus de beschermheilige is van de jacht. Jachthonden zijn zeer actief en er worden tijdens het jachtseizoen grote prestaties van hen verlangd. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor jachthonden die daadwerkelijk jagen, maar ook die honden waar jachttrainingen mee worden gedaan. Zij hebben dan ook voer nodig bestaande uit hoogwaardige voedingsstoffen, zodat het lichaam van de hond goed kan herstellen na inspanningen. Of dit nu een jachtpraktijk dag, training of een wedstrijd is. Daarnaast verbruiken zij veel energie, die moet worden aangevuld.

Welke voedingsstoffen hebben honden nodig?

Honden hebben verschillende soorten voedingsstoffen om te overleven:

  • eiwitten

  • vetten

  • koolhydraten

  • vitamines

  • mineralen

Hondenvoer Hubertus Gold en Imperial Food

ImperialFood

Imperialfood produceert volgens erkende ethische codes en HACCP richtlijnen. Er worden zeer strenge eisen gesteld aan de selectie van grondstoffen voor het product. De grondstoffen worden zorgvuldig gecontroleerd voor gebruik om er hondenbrokken van te maken. Alle grondstoffen worden ook gebruikt voor menselijke consumptie. Het voer is van zeer hoge kwaliteit en dat ziet u terug in de vitaliteit, de kracht en de uitstraling van de honden die dit voer gebruiken. Door de lichte verteerbaarheid en hoge opname van de voedingsstoffen is de te voeren hoeveelheid beperkt. Op deze manier haalt u hond de juiste hoeveelheid energie uit zijn voeding zonder dat u daarvoor meer hoeft te voeren

Starfish

Het pareltje van de voedingslijn, welke zich kenmerkt door de sterk ontgiftende werking van vis. Dit voer is uitstekend geschikt voor honden met een gevoelige maag, darm- en huidproblemen. Ook helpt deze brok om verzuring uit de spieren te halen en bevordert de vachtwisseling.

Bij de keuze voor hondenvoer moet je rekening houden met de levensfase, het gewicht, ras en hoe energiek je hond is. Hondenbrokken kan je gedurende de hele dag geven. Er zijn diverse merken die voer leveren dat afgestemd is op de levensfase van je hond.

Bij ons kunt u terecht voor Hubertus Gold en ImperialFood.

Deel