Sfeervolle Kerstfair Heerlijkheid Mariënwaerdt

Gepubliceerd: 07-12-2017 12:21:32
Categorieën: COUNTRY LIFESTYLE

Sfeervolle Kerstfair Heerlijkheid Mariënwaerdt

Van 7 tot en met 10 december organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt weer vier dagen vol kerstinspiratie tijdens de jaarlijkse Kerstfair. Ditmaal nog groter opgezet dan voorheen. Het landgoed is betoverd met honderden lichtjes, guirlandes en kerstbomen, gezellige kampvuren, gevelhuisjes en een grote ijsbaan. De Bokkesprong is ook dit jaar weer aanwezig met mooie outdoor lifestyle kleding en accessoires!

Impressie

In het historische hart van het landgoed, met zijn eeuwenoude boerderijen, koetshuis en landhuis, staan ruim 140 stands met lekkere, mooie en bijzondere artikelen. De winkeltjes bevinden zich in de monumentale gebouwen en in grote tenten. Ook wij staan weer op onze vaste plek op de fair. Bezoekers kunnen zich laten inspireren voor het kerstdiner, meedoen aan workshops of kleding, cadeautjes en ander moois kopen voor de feestdagen. Kinderen leven zich uit op de 450m2 grote ijsbaan. De landgoedkok zorgt voor heerlijke gerechten en drankjes, terwijl diverse koren Christmas Carols zingen. Wie het landgoed eens vanuit een ander perspectief wil bekijken, rijdt mee met een arrenslee getrokken door paarden met rinkelend bellentuig. Het landhuis zelf, Huis Mariënwaerdt, is rijk gedecoreerd in kerstsfeer. Een gids vertelt bezoekers alles over de kersttradities op het landgoed tijdens een rondleiding die je kunt doen.

Entertainment

Geniet van live kerstmuziek: kerstkoortjes en musici zingen en spelen kerstliederen in de historische schuren, bij het kampvuur en verspreid over het fairterrein.

Workshops & Activiteiten

Tijdens de Kerstfair kunt u rekenen op een uitgebreid programma aan muziek, workshops en workshops. Neem deel aan een rondleiding door het Grote Huis, draai wat pirouettes op de schaatsbaan of geniet van het landgoed tijdens een ritje in de arrenslee.

Kortom, u hoeft zich niet te vervelen en we hopen u een deze dagen in onze sfeervolle stand te mogen verwelkomen! De hond, mits aangelijnd, mag ook mee!

Teun & Karin

Kerst

Deel