Welke outdoorlaarzen voor het najaar?

Gepubliceerd: 18-10-2017 10:37:48
Categorieën: tips

Goede laarzen voor de hele dag buiten op pad. Of u nu kiest voor een rubberlaars of een leren laars er is voor ieder wat wils. In rubberlaarzen kunt u bij ons terecht voor de merken Aigle, Le Chameau en Muckboot. Leren outdoor laarzen verkopen wij van de merken ZOO en Dubarry.

Combinatie traditionele vaardigheden met technische innovatie

Le ChameauAigle en Muckboot vervaardigen hun laarzen in natuurrubber met een goed profiel onder de zool. Dit zorgt voor optimale schokdemping en een betere ondersteuning van de voetzool. U kunt kiezen voor een laars met een behaaglijke Neopreen voering voor de wintermaanden of voor een zomerlaars met een jersey voering.

Hoog comfortLe Chameau Vierzon

Als je voor je beroep of hobby langere tijd op laarzen loopt, weet je dat comfort essentieel is. Lopen op een laars moet en kan net zo lekker zijn als lopen met een wandelschoen of vrijetijdsschoen. Goede grip moet ook echt goede grip zijn en waterdicht moet echt waterdicht zijn. Wanneer je eenmaal het comfort van een paar goede laarzen hebt ervaren, wil je nooit iets anders meer!

Verstelbare schacht

De handgemaakte laarzen van Aigle en Le Chameau hebben een verstelbare schacht, dit vermakkelijkt het aantrekken. Voor de dames met smalle voeten en slanke kuiten is de dameslaars van Le Chameau een uitkomst.

Video Le Chameau

Outdoor laarzen Leer

Voor een leren waterdichte outdoor laars komt u bij DUBARRY of ZOO uit. Beide merken hebben diverse modellen ook voor slanke of stevige kuiten.

Dubarry Laarzen

Lage of hoge laarzen. Neem een kijkje op onze site en laat u adviseren voor een goed paar laarzen. U ontvangt van ons een onderhoudsproduct cadeau bij de aankoop van een paar laarzen.

Deel