Manuela Bedford Alpaca vesten met verfijnde patronen

Gepubliceerd: 26-10-2018 14:05:28

Manuela Bedford Alpaca vesten met verfijnde patronen

Manuela Bedford is afkomstig uit Zuid Amerika. Zij ontwerpt exclusieve breipatronen in een fijne kwaliteit Alpaca wol. Sinds 1990 ontwerpt en maakt het textielbedrijf Manuela Bedford exclusieve mode van luxueuze Alpaca vezels.

De kleurrijke Zuid-Amerikaanse kunstwerken, ornamenten en symbolen inspireren Manuela Bedford in haar ontwerpen. Door haar vermogen om het Zuid-Amerikaanse met de Europese wensen te verenigen ontstaan er unieke vesten die zich onderscheiden. De vesten zijn makkelijk te combineren met uw andere kleding. Door de Alpaca wol draagt het licht, zacht en comfortabel. Alpaca is door de sterke en veerkrachtige vezel een duurzaam materiaal wat goed in vorm blijft. Alpaca pilt niet en is machine wasbaar. Mooie kleding waar u jrenlang plezier van zult hebben!

Alpaca wol

De alpaca stamt af de lama en leeft op de hoogvlakten van Ecuador, Bolivia en Chili. Door de grote temperatuurverschillen in zijn leefgebied kan de temperatuur 's nachts dalen naar -30 graden en overdag naar tropische temperaturen. Hierdoor zijn de vestjes goed draagbaar in de zomer en in de winter. Alpaca wol is de fijnste wol ter wereld. De wol is superzacht, van nature heerlijk warm, ademend en isolerend. Bent u allergisch voor schapenwol probeer dan de alpaca wol. Dit bevat minder lanoline waardoor de wol hypoallergeen is.

Deel