Hunter Retriever schouderlijn Freestyle 10/260 Brown

Hunter Retriever Schouderlijn Freestyle 10/260

€ 47,95

Luxe sterke FREESTYLE schouderlijn van Hunter voor joggen, sporten, wedstrijden en jacht.

Afmetingen: max. lengte 260 cm | diameter 1,0 cm

Kleur
Zwart Bruin Rood
Laatste items in voorraad

Luxe sterke FREESTYLE schouderlijn van Hunter voor joggen, sporten, wedstrijden en jacht. De FREESTYLE retriever riem is flexibel over de gehele lengte. U kunt niet alleen de halsband van deze riem aanpassen, maar ook de lengte van de riem zelf. Het zachte maar slijtvaste touw met polyamide kern maakt de riem ook zeer gemakkelijk schoon te maken. De halsband van de FREESTYLE retriever riem kan naar wens... Lees meer

Luxe sterke FREESTYLE schouderlijn van Hunter voor joggen, sporten, wedstrijden en jacht. De FREESTYLE retriever riem is flexibel over de gehele lengte. U kunt niet alleen de halsband van deze riem aanpassen, maar ook de lengte van de riem zelf. Het zachte maar slijtvaste touw met polyamide kern maakt de riem ook zeer gemakkelijk schoon te maken. De halsband van de FREESTYLE retriever riem kan naar wens worden aangepast met de schuifknop en stopring. U kunt voorkomen dat de halsband te strak wordt aangetrokken en ook dat de halsband door de hond wordt afgetrokken, aangezien de halsband slechts zover kan opengaan als u aangeeft. Bovendien kunt u ook de lengte van de FREESTYLE retriever riem zelf aanpassen. De speciale schuif kan traploos worden bewogen, zodat de karabijnhaak op de gewenste plaats kan worden vastgehaakt.

Het polyamide touw dat voor de FREESTYLE retrieverleiband wordt gebruikt, ziet er niet alleen goed uit, het voelt ook aangenaam zacht aan - en is bijzonder sterk. Het materiaal is weerbestendig, zodat het zelfs bij dagelijks gebruik bestand is tegen zon, regen, kou en hitte.

Details

Afmetingen: max. lengte 260 cm | diameter 1,0 cm

Riem met geïntegreerde halsband

Halsband traploos verstelbaar

Lijn traploos verstelbaar

Touw gemaakt van duurzaam polyamide

Afewerkt leder

gemakkelijk schoon te maken

Kleuren: Brown, Black, Red

1 Items

Datablad

Product Type
Honden Lijnen & Halsbanden

Misschien vind u dit ook leuk